Wisdomyoga

Hyvinvointimatka itseemme, sisäiseen viisauteen ja ohjaukseen.

Jos haluat lähteä oppimaan laaja-alaisesti kehon ja mielen hyvinvointia tukevia (jooga)menetelmiä ja samalla vahvistamaan kokonaistavaltaista hyvinvointia, niin Wisdomyogan joogaohjelman kokonaisuus on juuri sinulle! Blogista saa enemmän tietoa Wisdomyogasta ja sen synnystä.

Henkilöasiakkaille suunnattua Wisdomyogan joogaohjelmaa toteutetaan verkon (Zoom) välityksellä ryhmätunteina tai yksityisohjauksina (kts yksityistunnit). Jokainen tunti tallennetaan ja lähetetään tunnin jälkeen osallistujille. Tallenne on voimassa viikon ajan ellei toisin sovita.

Sisältö ja hinta:

Joogaohjelma sisältää kuusi (6) erillistä 4 viikon osakokonaisuutta (Wisdomyoga 1-6). 

Jokainen näistä (Wisdomyoga 1-6) koostuu neljästä joogaharjoituksesta/valmennuksesta (4 x 60 minuuttia, 62€) sekä siihen linkitetystä kotiharjoituksesta ja yhteisestä FB-ryhmästä. 

Jokaisesta osakokonaisuudesta löytyy tarkempi kuvaus Joogaohjelma sisältö -sivulta tai palvelukuvauksesta varauskalenterista. Joogaohjelma suositellaan aloittamaan Wisdomyoga 1:stä, jos ei ole aiempaa kokemusta joogasta.

Wisdomyoga Löydä Kehon Viisaus joogaohjelma alkaa 13.4 2023

Ilmoittautuminen:

Jokaiseen kuuteen (6) osakokonaisuuteen tulee ilmoittautua erikseen. Sinun ei siis tarvitse sitoutua 6 kuukauden ohjelmaan.

Ilmoitamme ryhmien aikatauluista verkkosivuilla ja somessa (FB).   

Seuraava valmennusryhmä (Wisdomyoga 1.) alkaa  13.4.2023.  Ilmoittautumiset  Vello varauskalenterin kautta.

Joogaohjelmasta löydät tietoa Joogaohjelman sisältö-sivulta. 

Ilmoittautumisohjeet ja maksuohjeet sivun alapuolella.

Jos haluat joogata satunnaisesti tai olet suunnitellut aloittavan joogan harjoittamisen tai olet jo käynyt Wisdomyoga 6 kk opetuksen, niin Wisdomyogan yksittäiset tunnit ovat juuri sinulle!

Wisdomyogan yksittäisiä teemallinen joogatunteja järjestetään kaksi kertaa viikossa verkon (Zoom) välityksellä. Tunneilla on vaihtuvat teemat sekä sisällöt.

Sisältö ja hinta:

Tietoa tuntien sisällöstä Vello-varauskalenterista.

Hinta: 1x 14€ ja sarjakortit 10X 120€, 5x 65€

Ei viikkotunteja kevät 2023

 

 

 

 

Wisdomyoga viikkotunnit

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tunneille Vello-varauskalaterin kautta. Tarkemmat  Ilmoittautumis- ja maksuohjeet tämän sivun alaosassa.

Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta joogasta ennen ensimmäistä Wisdomyoga tuntia, niin olethan yhteydessä minna.karkkainen@wisdomyoga.fi,  niin osaan ottaa huomioon tämä ohjauksessa.

Jos haluat oppia ja kokea joogaa rauhassa yksin tai tutussa porukassa tai haluat erityisesti oppia asanoiden linjauksia tai haluat juuri sinun tilanteeseen sopivan joogaharjoituksen, niin yksityisohjaus on juuri sinulle!

Sisältö ja hinta:

Wisdomyoga® yksityisohjaukset toteutetaan valitussa paikassa tai verkossa. Yksityistunnit suunnitellaan tilaajan tarpeen mukaan. Ennen yksityistuntia tehdään lyhyt kartoitus. Tunnista saat halutessa joogaohjelman kirjallisena.  Sisältöön tai teemoihin voi hakea inspiraatiota Wisdomyogan sisällöstä (kts alla esittely tai Wisdomyogan sivuilta).  Tunnit ovat 90 minuuttia.

Hinta: 

1 osallistuja 110€, 2 osallistujaa 170€, 3-4 osallistujaa 220€ 

Hinta online yksityistunti: 100€ (yksin tai ryhmässä)

Tunnin varaaminen:

Yksityistunnit varataan ottamalla yhteyttä minna.karkkainen@wisdomyoga.fi tai soittamalla.

 Jos olet muualta kuin PK-seudulta ja haluat Wisdomyogan joogaopettajan paikan päälle opettamaan, niin ota yhteyttä minna.karkkainen@wisdomyoga.fi tai soittamalla.

Ilmoittautumiset ja maksut

Tunneille ilmoittaudutaan Vello-varauskalenterin kautta. Vellosta tai Joogaohjelma-sivulta löytyy myös tarkemmat tuntikuvaukset. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat tunnille osallistumisen Vellon maksujärjestelmän kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat verkkolinkin tunnille (Zoom) sähköpostitse tai varausvahvistuksen yhteydessä. Wisdomyoga joogaohjelma kokonaisuuteen osallistumiseen on hyvä olla FB-profiili.

Liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, E-passi), tilisiirrolla tai lahjakortilla maksaessa ilmoittaudu tunnille varauskalenterin kautta ja ota yhteyttä minna.karkkainen@wisdomyoga.fi. Klikkaa varauskalenterissa painiketta “maksan paikan päällä”.

Sarjakortit ja lahjakortit voit hankkia verkkokaupasta. Jos  maksat sarjakortin liikuntaeduilla tai tilisiirrolla, ota yhteys minna.karkkainen@wisdomyoga.fi 

Tietosuojasta löydät Tietosuoja-sivultaPidätämme oikeudet muutoksiin.

Wisdomyogan tuntien sisältö

Wisdomyoga rakentuu alla olevan listauksen mukaan seuraavien osa-aluiden tai tavoitteiden ympärille. Löydät yksittäisten palvelujen tarkemmat kuvaukset Vello-varausjärjestelmästä. Wisdomyoga on sekoitus useista joogamuodoista tai suuntauksista. Hatha jooga on pohjana, johon on sekoitettu muita hyväksi havaittuja asentoja tai tekniikoita muista joogasuuntauksista tai joogamuodoista (mm. astanga-, kundaliini-, vinyasa-, flowjooga). 

Ohjelman avulla saavutetaan myös muita joogan positiivisia vaikutuksia, joista voit lukea enemmän  Joogasta-sivulta.

Löydät lisätietoa joogaohjelmasta Wisdomyoga-sivulta. 

Kysy lisätietoa!

Wisdomyogan palvelut eivät ole terveydenhuollon palveluja eivätkä ole luonteeltaan psyykkisten tai fyysisten sairauksien hoitoa. Palvelumme ei ole lääketieteellistä neuvontaa eikä niiden tarkoituksena ole korvata virallista terveydenhuoltoa sekä sen antamia ohjeita. Wisdomyoga® ei ole uskonto tai aate eikä se edusta mitään uskonnollista tai aatteellista yhteisöä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Jos heräsi kysyttävää, ota yhteyttä lomakkeen kautta (painike) tai sähköpostitse minna.karkkainen@wisdomyoga.fi tai soittamalla (numero löytyy yhteystietosivulta painikkeen takaa)