Keitä olemme


Wisdomyogan joogaopettajia, valmentajia ja yhteistyökumppaneita yhdistävät samat arvot sekä tavoitteet yksilön ja työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi

" Autamme organisaation tärkeintä resurssia voimaan hyvin"

Tiimimme

Minna Kärkkäinen

Joogaopettaja

Minna Kärkkäinen

Joogaopettaja ja Wisdomyogan perustaja Minna Kärkkäinen, DI, FM, RYT200 on tehnyt työtä aiemmin mm. liiketoiminnan kehittämisen parissa sekä tutkijana lääketieteellisessä tiedekunnassa. Joogaopettajaksi hän kouluttautui Heartful Yoga Academyssa ja valmistui RYT200 opettajaksi vuonna 2021. Minna on harjoittanut säännöllisesti joogaa yli kymmenen vuoden ajan ja opettanut päätoimisesti joogaa vuodesta 2019. Hän yhdistää omassa opetuksessa usean joogatyylin harjoitteita. Jooga on opettanut hänelle, kuinka voimme kehittää omaa mieltä ja kehoa omia rajoja kunnioittaen sekä vaalia hyvää terveyttä ja henkistä kasvua. Hän harjoittaa tietoista läsnäoloa ja rentoutumista joogan avulla, joiden avulla voi elää stressittömämmin hetkessä murehtimatta tulevaa tai mennyttä.  

“Minnan joogasta tulee aina tosi hyvä olo. Hän osaa tosi hyvin opettaa uudet liikkeet. Plussana lempeä ääni.”

“Minna on joogaopettajana erittäin sydämellinen ja hänestä huokuu lämmin energia. Minna ottaa hyvin huomioon kaikki joogaajat, oman joogatasonsa mukaan. Asanoissa löytyy aina vaihtoehtoja kaikille. Minnalla on erittäin selkeä ohjaustapa. Suosittelen häntä kaikille vasta joogaa aloittelevillekin.”

“Ohjausta on helppo seurata ja Minna näyttää liikkeet selkeästi, myös eri variaatiot. Ammattitaito ja kokemus näkyvät ja kuuluvat ohjauksessa. “

“Minna saa tuntemaan, että oma taso riittää hyvin eikä tarvitse pinnistellä äärirajoilla. “

“Minna on välitön ja aito, mikä luo hyvän ilmapiirin ja tunnelman harjoittelulle. “

Minnan toimii Wisdomyogan toiminnan johtajana ja joogaopettajana pääkaupunkiseudulla. 

Lisää Minnasta ja Wisdomyogan synnystä täältä.

TIETOJA:

Joogakoulutus:

RYT 200 HearfulYoga, Lempeyden jooga

RYS 30 CE Yogi Flight School, Arm Balance and Inversions

RYT300 Sidhi Yoga School, Rishikesh India (valm. 2024)


linkedin.com/in/minnakata/

Youtube Joogaopettaja Minna Kärkkäinen

Yhteys: minna.karkkainen@wisdomyoga.fi 

Opetan  Joogahuone Helmessä Leppävaarassa, Gymstonella Kivenlahdessa ja EasyFit Kaaressa Kannelmäessä sekä EasyFit Pitäjänmäellä (hot jooga).

Joogastudio Tada Myyrmäki, Luhtavilla Leppävaara ja useat työyhteisöt

mm. Jorvin sairaala (Jorvin Sairaalan Henkilöstöyhdistys).

Lisäksi:

Wisdomyogan verkko-opetukset sekä useat työyhteisöt (joogat live sekä online


Emili Osara

Hyvinvointivalmentaja

Emili Osara

Stressinhallintavalmentaja, KTM ja fytonomi Emili Osara on työskennellyt hyvinvointialalla Suomessa ja kansainvälisesti yli 20 vuoden ajan. Emilin vahvuuksia ovat vahva kokemus valmentamisesta, empatia,  tehokkuus ja ratkaisukeskeisyys. Emilillä on pitkä kokemus ihmisen  kuormittumisen hoitamisesta sekä inhimillinen ote, jotka auttavat  asiakkaita kuormittavista elämäntilanteista eteenpäin.

Emilin käytännönläheinen stressinhallintavalmennus auttaa lisäämään omia voimavaroja sekä tekemään niin työ- kuin vapaa-ajastakin laadukkaampaa ja omia voimavaroja enemmän tukevaa. Valmennus on ratkaisukeskeistä ja tuloksia syntyy varmasti kohti stressittömämpää elämää, mm. päätöksenteko ja työkyky paranevat, kun stressi alkaa helpottamaan. Valmennus yhdistettynä  Wisdomyogan joogaohjelmaan luo takuulla muutoksia yksilön elämässä parempaan, ja sillä on merkittäviä vaikutuksia työhyvinvointiin, työssäjaksamiseen ja työn luovuuteen. 

Emilin mukaan valmentamisessa on parasta se, kun näkee muutoksen asiakkaan elämässä.  Esimerkiksi kun kuormittava työ- ja vapaa-aika muuttuu pienillä muutoksilla hyväksi elämäksi.

“Kiitos Emilille aivan huikeasta yhteistyöstämme valmennuksen parissa. Emilin vahvuuksia on vahva kokemus valmentamisesta, empatia, tehokkuus ja ratkaisukeskeisyys. Hänen vankka lakiosaaminen ja kokemus ihmisen kuormittumisen hoitamisesta sekä inhimillisyys auttaa varmasti hänen tuleviakin asiakkaitaan kuormittavista elämäntilanteista eteenpäin.”

https://www.linkedin.com/in/emiliosara/ 

Yhteys: emili.osara@wisdomyoga.fi

Joogaopettaja

Vea Vainio

Vea aloitti joogan Oulussa vuonna 2007 ollessaan 17-vuotias ja etsiessään tapoja voidakseen kokonaisvaltaisesti paremmin. Vea on tanssinut ja liikkunut aktiivisesti lapsesta saakka, mutta jooga toi hänelle jotakin uutta – tunteen syvemmästä rauhasta. Vuonna 2017 Vea tunsi kutsun syventää joogaharjoitustaan. Hän  valmistui joogaopettajaksi (RYT200 Purna Yoga) vuonna 2018 Tove Palmgrenin and Nicola Mobergin ohjauksesta. Jooga on opettanut minua näkemään itseni uudessa valossa: voin aktiivisesti ja positiivisesti vaikuttaa kehoni ja mieleni hyvinvointiin harjoittamalla joogaa. Olen oppinut monia käytännönläheisiä työkaluja, joita harjoittamalla voin tuntea itsessäni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kiireisen elämäntyylimme keskellä. Vealla on myös tanssijan, toimintaterapeutin sekä raskausajan, lasten ja nuorten sekä sovelletun erityisryhmille suunnatun joogan koulutukset. Tanssijana hän työskentelee sosiaali- ja terveysalan ja sosiaalisen ja yhteisötaiteen kentillä luoden tanssiesitys- ja -työpajaprojekteja.

Vea toimii Wisdomyogan joogaopettajana pääkaupunkiseudulla. 

Janka Lehikoinen

Joogaopettaja

Janka Lehikoinen

Janka on iloinen, rauhallinen ja lempeä joogaopettaja Lahdesta. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja Heartful Yoga Academyn kouluttama joogaopettaja (RYT 200). Hänellä on myös Yinful-jooga, rentoutus ja meditaatio-ohjaaja koulutus.

Janka on tehnyt työtä yritysryhmien kanssa tarjoten heidän osallistujilleen eväitä palautumiseen ja arjessa jaksamiseen. Hänellä on 25 vuoden kokemus liikunnan alalta ja paljon tietotaitoa liikkuvuuden, rauhoittumisen, hengityksen merkityksestä jaksamiseen. Hän tarttuu ilolla ja mielenkiinnolla työyhteisöjen parempaan jaksamiseen ja palautumiseen. Hänelle on palkitsevaa huomata ihmisten seesteisyys ja rauha joogatunnin tai rentouttavan kehonhuollon jälkeen. Hänen intohimoni onkin saada luotua ihmisille rauhaa, toivoa ja seesteisyyttä hektisen arjen keskelle. ”Hengitetään syvään sisään energiaa, iloa, rauhaa, tasapainoa ja puhalletaan uloshengityksellä pois stressiä, lihaskireyksiä, turhia murheita. Tehdään yhdessä sinusta jaksavampi, rakastava sinä. Sinä olet tärkein! ”. 

Janka toimii Wisdomyogan joogaopettajana Lahden ja Päijäthämeen alueella. 

 

Wisdomyoga joogaopettaja

Joogaopettaja

Sanna Lahti

Sanna on lempeyttä, harmoniaa ja hyvää oloa ympärille tuova joogaopettaja Savosta ( RYT 200 Hima Happiness 2021 ). Hän ohjaa joogatunnit käytännönläheisesti ja selkeästi. Hänen vahvuuksiani ovat rauhallisuus, monipuolisuus ja kyky huomioida erilaiset joogan harjoittajat tunneilla. Hän ohjannut alkeisryhmiä ja jo pidempään jooganneita. Jooga tuli hänen elämää noin 10 vuotta sitten, ja se on kulkenut mukana elämän tuulissa siitä lähtien, tuoden mm. tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jooga tuo hänen elämään myös iloa ja leikkisyyttä, ja se on auttanut myös häntä itsensä hyväksymisessä. Hän rakastaa joogan monimuotoisuutta, ja siitä on tullut hänelle erilaisineen vivahteineen kokonainen elämäntapa. Opettajana hän haluaa osoittaa erilaisille harjoittelijoille mahdollisuudet hyödyntää joogaa juuri heille ominaisella tavalla. Hän pitää tärkeänä, että oppilas itse oivaltaa, mitä jooga voi tarjota, se voi olla liikkuvuutta, joko kehon tai mielen jäykkyyden purkamista joogan keinoin tai pysähtymistä oman hengityksen ja liikkeen äärelle.

Sanna tekee työtä joogaopettajuuden rinnalla omassa kauneus- ja hyvinvointialan yrityksessä, jossa erilaisten ihmisten kohtaaminen on hänelle tuttua ja ominaista.  Hän tekee työtä ihmisten parissa täydestä sydämestäni ja aitona Itsenä. 

“Jooga-tunneilla tai hoitotyössäni asiakkaan löytäessä palasen hyvää itselleen, keholleen ja mielelleen, toteutan elämäntehtävääni. Matolla tavataan!

 

Sanna toimii Wisdomyogan joogaopettajana Ylä-Savossa

Joogaopettaja

Mia Kataisto

Mia on kouluttautunut jooga-ohjaajaksi vuonna 2016 hänen kotikaupungissa New Yorkissa (200h, Joschi Yoga Institute). Vuonna 2018 hän kävi Intiassa toisen koulutuksen (300h, Hatha Yoga World), ja vuonna 2020 Accessible Yoga Teacher Training koulutuksen (30h). Mia on ohjannut joogaa Yhdysvalloissa, Vietnamissa, Intiassa ja Suomessa. Nykyään hän asustelee Lapissa, ja kulkee Tunturi-Lapin alueella ohjaamassa joogia. Mia toimii yrittäjänä ja opiskelee myös luonto- ja erä-oppaaksi. Luonto on myös Mialle todella tärkeä paikka, paikka jossa hän voi rentoutua ja hiljentyä.

Mialle on tärkeää tarjota joogatunneilla aina useampia asentovariaatioita ja vaihtoehtoja, tavoitteena luoda yhä esteettömämpiä ja saavutettavampia joogaharjoituksia kaikille kehoille. Me olemme kaikki uniikkeja yksilöitä. Koemme tämän maailman kukin omalla tavallamme ja sen vuoksi jokaisen harjoitus tuntuu ja näyttää erilaiselta. Mia ohjaa lempeällä ja rauhallisella tavalla, huomioiden ihmisen erilaisia tarpeita. Hänelle joogaharjoituksen jakaminen, liikkuminen, hengittäminen, ja kaiken tämän yhdistäminen on tärkeää

 

Mia toimii Wisdomyogan joogaopettajana Tunturi-Lapin alueella.

Eliisa Kerminen Kittilä Jooga

Joogaopettaja

Eliisa Kerminen

Eliisa on RYT200 (ISHTA-jooga Suomi), YIN50- (Yoga Rocks) ja Danielle Collins Face Yoga Expert kasvojoogaohjaajakoulutus.

Eliisa on harrastanut liikuntaa hyvin monipuolisesti koko elämänsä. Hyvin suorituskeskeisten lajien lisäksi hän alkoi etsiä jotain muuta. Jooga löytyi osittain sattumalta, kun piti taas kokeilla jotain uutta. Asanaharjoitus vei mennessään mutta pikkuhiljaa heräsi ymmärrys, että tässä on jotain syvempääkin. Hengitys- ja meditaatioharjoitukset toivat mukanaan uudenlaista energiaa ja minäkuva muuttui positiivisemmaksi. Eliisan opettamassa joogassa painottuu joogaajan oma kokemus omasta kehosta ja siitä, että harjoituksella ja asanoilla haetaan ensisijaisesti tasapainoa itsensä kanssa. Hyvinvointi muodostuu kehon, mielen ja hengityksen yhteistyöstä. Luonnossa oleminen ja liikkuminen on Elisalle tosi tärkeää. Luonnossa on energiaa, voimaa ja se rauhoittaa. Sitä energiaa, luonnon energiaa, hän haluaa välittää myös joogaohjauksessani.

Eliisa toimii joogaopettajana Kittilän alueella. 

Ailukka Hovi

Joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja

Ailukka Hovi

Ailukka on rauhallinen ja empaattinen joogaopettaja ja stressinhallinnanvalmentaja. Hänellä on pitkä kokemus sairaanhoitajan työstä, josta hän ammentaa osaamista myös joogaohjauksen ja valmennuksen puolelle. Hän on valmistunut RYT200 joogaopettajaksi Siddhi Yoga Internationalista 2021 ja on LCAF certified coach, ja hän käyttää valmentajan osaamistaan myös joogassa. Ohjaus onnistuu suomeksi ja englanniksi. 

Hän käyttää erilaisia rentoutusmenetelmiä itselleen ja asiakkailleen, kuten mindfulness, yoga nidra ja meditaatio. Hänelle on tärkeää ohjata asiakas tunnistamaan keho-mieli yhteytensä ja opettaa tätä ennaltaehkäisemään niin kehon kuin mielen epätasapainoa erilaisilla harjoitteilla. 

“Hengitä syvään ja päästä irti kehon ja mielen jännityksistä yksi kerrallaan. Tavoitteisiin päästään pienillä askelilla ja autan sinua matkallasi kohti hyvinvoivaa sinua! 

Ailukka toimii joogaopettajana pääkaupunkiseudulla.

Teidänkin työyhteisöön Wisdomyoga®?

Hyvin suunnitellut investoinnit työhyvinvointiin
voivat maksaa itsensä moninkertaisina takaisin.