Palautteita

 Matkasta omaan kehoon ja sen viisauteen 

Palautteet

Wisdomyoga
-Löydä kehon viisaus

"Pidän kovasti siitä, että kurssilla edetään rauhallisesti ja lempeästi eteenpäin omaa kehoaan kuunnellen. Flow-tyyppiset liikkeet sopivin toistomäärin ovat itselleni mieluisia."
"Plussaa kurssi saa siitä, että ihminen huomioidaan kokonaisuutena ja myös henkistä puolta tuodaan esiin."
"Kurssi on ollut hyvä ja itselleni juuri tähän hetkeen sopiva. Tuntuu, että itse on vasta alkuun päässyt ja tätä kaipaa ehdottomasti lisää."
"Ohjausta on helppo seurata ja opettaja näyttää liikkeet selkeästi (myös eri variaatiot). Ammattitaito ja kokemus näkyvät ja kuuluvat ohjauksessa. "
"Opettaja saa tuntemaan, että oma taso riittää hyvin eikä tarvitse pinnistellä äärirajoilla. "
"Opettaja on välitön ja aito, mikä luo hyvän ilmapiirin ja tunnelman harjoittelulle. "
jooga wisdomyoga
"Pidän erittäin paljon ohjaustavastasi. Ohjaamistyyli oli sopivan rauhallista. Pääsin hyvin mukaan."
Jooga, mitä on jooga
"Oma mieli ei monesti harjoittelun alussa malttaisi rauhoittua. Harjoittelun lopussa huomaa sitten eron omassa olossa, kun mieli on rauhoittunut."
"Pidän kovasti kurssista ja opettajan ohjaustyylistä. Etenemisvauhti on ollut itselleni juuri sopiva. Opitun toistoa ja uusia asioita on sopivassa tasapainossa, itseään saanut haastaa mutta ei kuitenkaan liikaa. Koen tärkeäksi, että on riittävästi opitun toistoa, jotta liikkeet tulevat keholle tutuksi ja oman kehon tuntemus myös lisääntyy. "
"Minna ohjaa joogan pariin lempeästi ja omaa kehoa kunnioittavasti. Jos keho ei vielä taivu tavoitettuun asanaan on tarjolla vaihtoehto. Suosikkini on selänkierto. Haastava, mutta niin hyvää tekevä. Hengitysharjoitukset myös."
Wisdomyoga palautteet
"Tunneilla on ihana tunnelma, rauhallinen, lempeä, rohkaiseva. Ohjeet ovat selkeitä, opetusta on helppo seurata, tekniikka toimii minulla hyvin."
" Olen tykännyt tunneista. Ovat selkeitä ja suhteellisen helppoja tehdä. Minusta on kiva, kun kerrot miten se hengittäminen kuuluisi mennä. Kiitos tähän astisesta 😊 "
"Kehossa ja mielenrauhassa huomaa kyllä eron ennen ja jälkeen harjoituksen. Nauhoitemahdollisuus on tosi hyvä juttu. Kiitos kurssista tähän mennessä ja mielelläni jatkan kyllä seuraavaan osioon. Keho ja mieli jo uteliaana odottavat, mitä uutta tulossa."
Wisdomyoga palautteet
"Muistan joogaharjoituksia aloitellessani, kun mieleni karkasi aina aluksi arjen asioihin ja kehoni oli alkuun hyvin jäykkä. On ollut ilo huomata, miten tilanne on muuttunut harjoitusten myötä. Mieli rauhoittuu nopeasti heti harjoituksen alussa ja keho on muuttunut harjoitusten myötä hieman joustavammaksi. Joogalla on varmasti ollut osansa myös siinä, että tunnen oloni kokonaisuudessaan tasapainoisemmaksi ja asiat ympärilläni sujuvat omalla painollaan. Tykkään itse ajatella, että sisäinen olotila vaikuttaa myös ulkoiseen maailmaan "
"Olen kiitollinen kun avauduit henkisyydestä, ohjelmointien.... yms. Ehdottomasti tulen jatkamaan. Tämä tukee niin hyvin polkuani ja polkujamme. Kiitos"
"Minnalla hyvä, selkeä ja rauhallinen ulosanti. Harjoitteet monipuolisia ja erinomaisesti teemoitettuja. Erinomainen kokonaisuus."