Palvelut

Löydä Kehon Viisaus joogaohjelma ja joogaohjauksia työyhteisöihin sekä verkkovalmennuksin.

"Autamme työntekijöitä voimaan hyvin"

Palvelukokonaisuudet

Wisdomyogan palvelukokonaisuus rakentuu Wisdomyoga® 24 viikon joogaohjelmasta sekä ohjelmaa tukevasta Wisdomyoga® stressinhallinnanvalmennuksesta. Lisäksi saatavilla yksittäisiä joogaohjauksia, valmennuksia sekä luentoja. Kokonaisuudet räätälöidään yritystarpeen mukaan ja voidaan toteuttaa myös erillisinä. 

 Henkilöasiakkaille suunnatut palvelut Jooga jokaiselle -sivulla.

Wisdomyoga® on työyhteisön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen kehitetty tutkimustuloksiin pohjautuva joogaohjelma. Se on  moduulipohjainen, tarpeiden mukaan räätälöityvä 24 viikon joogaohjelma. Ohjelmassa tehdään viikoittain pienryhmässä (max 15 henkilöä) helppoja joogaharjoituksia joogaopettajan ohjauksessa. Harjoituksen vastetta vahvistetaan omatoimisesti tehtävillä harjoitteilla, joista tulee ohjeistukset mm. videoklippien muodossa.

Varsinainen ohjaus toteutetaan työpäivän aikana organisaation omissa tiloissa.

Ohjelman moduulit rakentuvat seuraavien osa-aluiden tai tavoitteiden ympärille:

Jooga Wisdomyoga

Ohjelma soveltuu kaiken kuntoisille ja ikäisille. 

Ohjelman avulla saavutetaan myös muita joogan positiivisia vaikutuksia, joista voit lukea enemmän  Joogasta-sivulta.

Löydät lisätietoa joogaohjelmasta Wisdomyoga-sivulta. 

Kysy tarjous ja lisätietoa!

Logo domainin eteen

Wisdomyoga® yksittäiset työyhteisön jooga ja valmennustunnit

Wisdomyogan joogan ja stressinhallinnanvalmennuksen yksityistunnit työyhteisön esim. virkistäytymis-, strategia- ja TYKY-päiviin.  Esitteen voit ladata täältä.

Jopa yksittäisillä joogaharjoituksilla on positiivinen vaikutus hermostoon, kehoon sekä mieleen. Yksittäisissä yritystunneissa huomioidaan myös työyhteisön tarpeet ja toiveet. Yksittäisten tuntien sisältöön voi hakea inspiraatiota Wisdomyoga® joogaohjelman osa-alueista ja tavoitteista yläpuolelta kohdasta Wisdomyoga joogaohjelma. Harjoitukset soveltuvat hyvin virkistys- ja tyky-päiviin ja aloituksena esim. yrityksen strategiapäiviin tai luovaa ajattelua vaativien tilaisuuksien alkuun. Harjoitukset soveltuvat kaikenikäsille ja kuntoisille.

Yksittäisissä stressinhallinnanvalmennus on ratkaisukeskeistä, jonka tavoitteena on tehdä valmennuksellisten harjoitusten avulla konkreettisia muutoksia kohti stressittömämpää elämää. Jokainen valmennettava tulee saamaan itselleen konkreettiset suunnitelmat jatkoon, mitkä tukevat omaa jaksamista ja elämäniloa.

Yksittäisiä tunteja voidaan lähettää myös etäyhteyden kautta.

Kysy tarjous ja lisätietoa

Joogaa työyhteisöön
Logo domainin eteen

Wisdomyoga® stressinhallinnan valmennus

Wisdomyogan joogaohjelmaan integroitu stressinhallinnan valmennus, joka seuraa valmennettavan hyvinvoinnin kehittymistä sekä opastaa ja motivoi hyvinvointitavoitteiden saavuttamisessa.

Stressinhallintavalmennus on ratkaisukeskeistä, konkreettista valmennusta, jonka tavoitteena on tehdä valmennuksellisten harjoitusten avulla konkreettisia muutoksia kohti stressittömämpää elämää. Valmennus tapahtuu ryhmässä, mutta kukin suorittaa valmennustehtäviä omista lähtökohdistaan yksilöllisesti, mikä juuri kullekin on kaikkein parasta. Ryhmävalmennus tapahtuu kerran kuukaudessa (tai 4 kertaa 6 kk aikana).

Stressinhallintavalmennus yhdistettynä joogaan on erittäin tehokas tapa lisätä hyvinvointia niin töissä kuin vapaa-ajalla. Valmennuskonsepti lievittää stressiä ja tuo hyvää oloa niin keholle kuin mielellekin. Muutoksia tapahtuu varmasti kohti parempaa! Kysy tarjous ja lisätietoa!

Teidänkin työyhteisöön Wisdomyoga®?

Hyvin suunnitellut investoinnit työhyvinvointiin
voivat maksaa itsensä moninkertaisina takaisin.