Mikä tukee palautumista?

Palautuminen jooga

Onko tavoitteesi päivitetyt?

On hyvä miettiä omia tavoitteita silloin tällöin. Mitä juuri tähän hetkeen elämältä haluat?

Kaipaatko enemmän lepoa? Millaista lepoa kaipaat?

Kaipaatko enemmän liikettä kehoosi? Jos kaipaat liikettä, mikä tukisi sinun henkistä hyvinvointiasi ja samalla fyysistä kehoasi parhaiten juuri tässä hetkessä?

Toiselle se voi olla vaikka juokseminen, kun toiselle hyvin hidas venyttely tai vaikka jooga sopii parhaiten. Erityisesti uupuneena kannattaa tarkistaa, mikä on nykyhetkeen hyvä tapa liikkua, juuri sinulle. Mikä parhaiten tukee sinun palautumistasi ja hyvinvointiasi tässä hetkessä?

Joskus aiemmin asetetut tavoitteet voivat olla juuri tässä hetkessä sellaisia, jotka eivät tuekaan hyvinvointiasi tai voivat jopa viedä hyvinvointiasi väärään suuntaan. Siksi päivittäminen säännöllisesti on tarpeen. Esim. liikuntatavoitteet ovat erilaisia silloin, kun jaksaminen on hyvällä mallilla ja työ- ja vapaa-aika tuntuu olevan tasapainossa, kuin jos on uupunut.

Liian raskas ja runsas liikunta ei palvele hyvinvointia silloin, kun on uupunut. Silloin rauhallinen liikunta sopii yleensä paremmin ja tukee paremmin palautumista esim. pitkän työpäivän jälkeen.

Milloin viimeksi päivitit omia tavoitteitasi? Olisiko niissä jotain, mikä kaipaa tarkistamista, jotta voisit paremmin?

Mikäli kaipaat tukea tavoitteiden asettamiseen tai päivittämiseen, autan mielelläni valmennuksellisin keinoin.

Kirjoittaja Emili Osara

Wisdomyogan stressinhallinnan ja hyvinvoinnin valmennukset ja jooga apuna

Wisdomyoga hyvinvointivalmennukset on luotu nimenomaan niin ennaltaehkäiseväksi kuin myös juuri tähän hetkeen, jos kuormitusta on jo liikaa.

Wisdomyoga joogaohjelman harjoitukset avaavat kehoa, opettaa olemaan läsnä tässä hetkessä ja antaa mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvoinnin ja kehon ääreen. Jooga on yksi parhaimmista tavoista antaa keholle huomioita ja ns. ravintoa ja se tutkitusti lisää niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Kun Wisdomyogaan yhdistetään stressinhallintavalmennus, tuloksia tulee varmasti.

Wisdomyoga stressinhallinnan ja hyvinvoinnin valmennus on kehitetty tukemaan työssäkäyviä ihmisiä. Valmennuksen keinoin valmentajan avulla luodaan kullekin yksilölliset keinot, jotta työssäjaksaminen lisääntyy ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Jokainen tulee luomaan valmennuksellisin keinoin juuri kunkin omaan henkilökohtaiseen elämään muutoksia, jotka edistävät omaa hyvinvointia. Oikeasti ne isot muutokset hyvinvoinnissa lähtevät liikkeelle pienistä arjen asioista. Nukutko tarpeeksi? Millä tavoin juuri sinä palaudut parhaiten? Mikä sinulle vapaa-ajalla tuottaa iloa ja hyvinvointia?

Kuinka tärkeää sinun hyvinvointisi on sinulle, asteikolla 1-10? Jos 10 on se tärkein, rehellisesti, kuinka tärkeää se sinulle on tällä hetkellä? Entä kuinka tärkeää haluaisit sen olevan asteikolla 1-10:een? Olisiko nyt muutoksen aika?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, mikä juuri sinun yhteisöösi on paras paketti.

Valmentaja Emili Osara

Stressinhallintavalmennuksesta vastaa Emili Osara, jolla on yli 20 vuoden ajan kokemusta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin edistämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Emili on koulutukseltaan KTM, Mind coach®-stressinhallintavalmentaja, LCF Life Coach® sekä fytonomi. Emili on kokenut hyvinvoinnin ammattilainen, joka tekee töitä sydämellä. Emilin valmennus on hyvin konkreettista, jossa tuloksia tulee nopeasti ja hyvinvointi saa sysäyksen eteenpäin. Lisää Emilistä voi lukea www.emiliosara.fi

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus yhdistettynä Wisdomyogan joogaohjelmaan on ainutlaatuinen yhdistelmä, mikä on kehitetty nimenomaan työyhteisöjä varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä, ilolla, hyvinvointia juuri teidän yhteisöönne. Yhteystiedot löydät täältä. Meiltä myös TYKY, TYHY ja muihin työyhteisön hyvinvointia edistäviin päiviin ohjelmat.