Muutosta joulustressiin – toimi tänä jouluna toisin

stressi jouluna

Voisitko juuri tänä jouluna olla itsellesi armollisempi?

Joulu aiheuttaa monenlaisia tunteita ja monenlaisia mielikuvia eri ihmisille. Yksi stressaa joululahjojen määrästä, toinen joulusiivouksesta, kolmas siitä, että joutuu elämään pitkän loman väkivallan keskellä neljän seinän sisällä.

Muutosta joulustressiin

Mitä jos tänä vuonna toimisit erilailla? Mitä se tarkoittaisi sinun kohdallasi?

Entä sitten, jos olet uupunut ja joulusiivous jää tekemättä? Olisitko onnellisempi tai voisitko paremmin, jos vain lepäisit?

Voisitko juuri tänä jouluna olla itsellesi armollisempi?

Mitä se tarkoittaisi juuri sinulle? Mitä sinä haluaisit tehdä?

Entä ne, jotka elävät väkivallan keskellä. Voi olla tilanne, mikä on jatkunut vuosia tai vuosikymmeniä. Silti, koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa asioita. Se vaatii muutoksen, mutta se on mahdollista.

Pelkästään se tieto, että muutos on mahdollista, voi olla pelastus, kun antaa omalle mielelle sen sysäyksen, että asiat voivat muuttua. Voit aloittaa vaikkapa sanomalla asian ääneen jollekin auttajalle. Tai otat yhteyttä esimerkiksi Ensi- ja turvakotien liittoon. Apua on saatavilla. Olet takuulla vahvempi kuin uskot.

Väkivallan kierre saa mielen usein mestariksi selittämään, miksi tilannetta ei voi muuttaa tai miksi ei uskalla lähteä. Siitäkin huolimatta: entä jos se sittenkin olisi mahdollista?

Entä jos sittenkin elämä voisi olla parempaa?

Entä jos elämä voisi ensi vuonna muuttua? Entä jos pystyt siihen sittenkin, vaikka olisit uupunut?

Jos yhden asian muuttaisit ensi vuonna elämässäsi, mitä se olisi juuri sinulle?

Pystyt ihmeisiin! Toivoa on aina.

Mikäli tarvitset apua elämänmuutoksen tekemiseen tai stressikuorman muuttamiseen, olethan yhteydessä, jos kaipaat valmennuksellista apua.

Hyvää, turvallista ja levollista joulun aikaa!

Emili Osara

Wisdomyoga stressinhallinnan valmennus ja joogaohjelma apuna

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus on luotu nimenomaan niin ennaltaehkäiseväksi kuin myös juuri tähän hetkeen, jos kuormitusta on jo liikaa.

Wisdomyoga joogaohjelman harjoitukset avaavat kehoa, opettaa olemaan läsnä tässä hetkessä ja antaa mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvoinnin ja kehon ääreen. Jooga on yksi parhaimmista tavoista antaa keholle huomioita ja ns. ravintoa ja se tutkitusti lisää niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Kun Wisdomyogaan yhdistetään stressinhallintavalmennus, tuloksia tulee varmasti.

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus on kehitetty tukemaan työssäkäyviä ihmisiä. Valmennuksen keinoin valmentajan avulla luodaan kullekin yksilölliset keinot, jotta työssäjaksaminen lisääntyy ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Jokainen tulee luomaan valmennuksellisin keinoin juuri kunkin omaan henkilökohtaiseen elämään muutoksia, jotka edistävät omaa hyvinvointia. Oikeasti ne isot muutokset hyvinvoinnissa lähtevät liikkeelle pienistä arjen asioista. Nukutko tarpeeksi? Millä tavoin juuri sinä palaudut parhaiten? Mikä sinulle vapaa-ajalla tuottaa iloa ja hyvinvointia?

Kuinka tärkeää sinun hyvinvointisi on sinulle, asteikolla 1-10? Jos 10 on se tärkein, rehellisesti, kuinka tärkeää se sinulle on tällä hetkellä? Entä kuinka tärkeää haluaisit sen olevan asteikolla 1-10:een? Olisiko nyt muutoksen aika?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, mikä juuri sinun yhteisöösi on paras paketti.

Valmentaja Emili Osara

Stressinhallintavalmennuksesta vastaa Emili Osara, jolla on yli 20 vuoden ajan kokemusta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin edistämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Emili on koulutukseltaan KTM, Mind coach®-stressinhallintavalmentaja, LCF Life Coach® sekä fytonomi. Emili on kokenut hyvinvoinnin ammattilainen, joka tekee töitä sydämellä. Emilin valmennus on hyvin konkreettista, jossa tuloksia tulee nopeasti ja hyvinvointi saa sysäyksen eteenpäin. Lisää Emilistä voi lukea www.emiliosara.fi

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus yhdistettynä Wisdomyogan joogaohjelmaan on ainutlaatuinen yhdistelmä, mikä on kehitetty nimenomaan työyhteisöjä varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä, ilolla, hyvinvointia juuri teidän yhteisöönne. Yhteystiedot löydät täältä.