Mikä on Wisdomyoga stressinhallinnan valmennus

stressin hallinta

Pitkittynyttä stressiä kokee jokainen jossain muodossa elämänsä aikana

Mistä sinä saat hyvinvointia? Saatko tarpeeksi unta ja lepoa arjessa ja huolehditko hyvin omasta hyvinvoinnistasi?

Stressi on yksi aikamme ilmiö, jota varmasti jokainen kokee jossain muodossa elämänsä aikana useastikin. Positiivinen stressi esim. ennen tärkeää neuvottelua on hyväksi ja auttaa menemään eteenpäin. Mutta jos kuormitus jatkuu pitkään, kuukausia ja jopa vuosia, se kuluttaa elimistöä. Enää ei jaksakaan töissä kuten ennen ja vapaa-aikakin voi alkaa tuntua siltä, ettei siinä palaudu tarpeeksi.

Pitkittynyt stressi altistaa sairastumiselle. Myöskin ihmisen päättelykyky töissä voi huonontua ja kiinnostus työtä kohtaan voi madaltua, kun jaksaminen on tiukalla. Kaikella tällä on vaikutuksia työssä viihtymiseen, sairaspoissaolojen määrään, kuin myös työn tuottavuuteen ja innovaatioiden määrään. Miten pitkittynyt stressi vaikuttaa kehoon ja mieleen voit lukea enemmän blogista.

Wisdomyoga stressinhallinnan valmennus ja joogaohjelma apuna

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus on luotu nimenomaan niin ennaltaehkäiseväksi kuin myös juuri tähän hetkeen, jos kuormitusta on jo liikaa.

Wisdomyoga joogaohjelman harjoitukset avaavat kehoa, opettaa olemaan läsnä tässä hetkessä ja antaa mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvoinnin ja kehon ääreen. Jooga on yksi parhaimmista tavoista antaa keholle huomioita ja ns. ravintoa ja se tutkitusti lisää niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Kun Wisdomyogaan yhdistetään stressinhallintavalmennus, tuloksia tulee varmasti.

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus on kehitetty tukemaan työssäkäyviä ihmisiä. Valmennuksen keinoin valmentajan avulla luodaan kullekin yksilölliset keinot, jotta työssäjaksaminen lisääntyy ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Jokainen tulee luomaan valmennuksellisin keinoin juuri kunkin omaan henkilökohtaiseen elämään muutoksia, jotka edistävät omaa hyvinvointia. Oikeasti ne isot muutokset hyvinvoinnissa lähtevät liikkeelle pienistä arjen asioista. Nukutko tarpeeksi? Millä tavoin juuri sinä palaudut parhaiten? Mikä sinulle vapaa-ajalla tuottaa iloa ja hyvinvointia?

Yksinkertainen keino pysähtyä hetkeksi itsesi äärelle, on sulkea silmät ja hengittää muutama minuutti syvään. Keskittyä vain hengittämiseen. Tässä lyhyessä hetkessä hermosto saa pienen levon ja keskittyminen töihin sen jälkeen voi olla helpompaa.

Siinä missä toinen palautuu parhaiten avantouinnissa, toinen palautuu marjastuksessa tai pihatöistä ja kolmas saunomisesta tai kuunnellen musiikkia leväten. Millä keinoilla sinä palaudut parhaiten?

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus on kokonaisvaltainen valmennus, jossa otetaan huomioon niin fyysinen kuin henkinenkin hyvinvointi ja liikkeelle lähdetään juuri tästä hetkestä. Juuri sinun tilanteestasi yksilöllisesti. Jokainen pääsee oivaltamaan ja muuttamaan omaa elämäänsä parempaan suuntaan ja löytää itselleen parhaimmat työkalut stressiin ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Oikeanlaiset, oivalluttavat valmennukselliset kysymykset ovat erittäin tehokas tapa oivalluttaa ja siten saada aikaan muutoksia. Valmennus on hyvin konkreettista, joten muutoksia tapahtuu tehokkaasti.

Kuinka tärkeää sinun hyvinvointisi on sinulle, asteikolla 1-10? Jos 10 on se tärkein, rehellisesti, kuinka tärkeää se sinulle on tällä hetkellä? Entä kuinka tärkeää haluaisit sen olevan asteikolla 1-10:een? Olisiko nyt muutoksen aika?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, mikä juuri sinun työyhteisöösi on paras paketti.

Valmentaja Emili Osara

Stressinhallintavalmennuksesta vastaa Emili Osara, jolla on yli 20 vuoden ajan kokemusta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin edistämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Emili on koulutukseltaan KTM, Mind coach®-stressinhallintavalmentaja, LCF Life Coach® sekä fytonomi. Emili on kokenut hyvinvoinnin ammattilainen, joka tekee töitä sydämellä. Emilin valmennus on hyvin konkreettista, jossa tuloksia tulee nopeasti ja hyvinvointi saa sysäyksen eteenpäin. Lisää Emilistä voi lukea www.emiliosara.fi

Wisdomyoga stressinhallintavalmennus yhdistettynä Wisdomyogan joogaohjelmaan on ainutlaatuinen yhdistelmä, mikä on kehitetty nimenomaan työyhteisöjä varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä, ilolla, hyvinvointia juuri teidän yhteisöönne. Yhteystiedot löydät täältä.